سرطان پروستات و رژیم غذایی

  • 4.5/5.0
سرطان پروستات رژیم غذایی

رژیم غذایی و سرطان پروستات ارتباط مستقیمی با هم دارند؛ تحقیقات نشان می‌دهد که مصرف مواد غذایی سرشار از آنتی‌اکسیدان‌ها، لیکوپن (موجود در گوجه‌فرنگی)، اسیدهای چرب امگا-۳ (مانند ماهی سالمون)، و سبزیجات cruciferous (مثل کلم بروکلی) می‌تواند به کاهش خطر ابتلا به سرطان پروستات کمک کند. در مقابل، رژیم‌های غذایی پرچرب، مصرف زیاد گوشت قرمز فرآوری‌شده و لبنیات پرچرب ممکن است ریسک ابتلا را افزایش دهند. همچنین، مصرف چای سبز، سویا و مغزها به دلیل ترکیبات ضدالتهابی‌شان توصیه می‌شود. حفظ وزن سالم و پرهیز از قندهای فرآوری‌شده نیز نقش مهمی در پیشگیری دارد.



محتوای مرتبط

course image
دیابت و رژیم غذایی

دیابت یک بیماری مزمن است که در آن بدن قادر به تولید یا استفاده مؤثر از انسولین نیست، که منجر به افزا ...

course image
سرطان پروستات و عوامل خطر

سرطان پروستات یکی از شایع‌ترین انواع سرطان در مردان است که معمولاً در سنین بالاتر بروز می‌کند. عوامل ...

course image
پیشگیری و غربالگری سرطان پروستات

این منبع بر اهمیت پیشگیری از سرطان پروستات تهاجمی تأکید دارد و بیان می‌کند که برخی عوامل خطر قابل تغ ...